Mad for ALLE blodtyper 2 med varianter for hver blodtype

Bagsideord

Kogebogen ”MAD FOR ALLE BLODTYPER 2” er en opfølger til ”MAD FOR ALLE BLODTYPER”, som udkom i 2014. I denne kogebog har jeg kreeret en masse lækre opskrifter ud fra de opdaterede fødevarelister, som Peter D’Adamo kom med i 2016.

Kogebogen er både til dig, der ønsker at kunne lave mad til hele familien ud fra ”Blodtypefilosofien”, og til dig der gerne vil have inspiration til opskrifter, som er gavnlige for din specifikke blodtype. Jeg har derfor både i denne bog og i ”Mad for alle blodtyper”, under hver opskrift, angivet forslag til optimale varianter for hver blodtype.

Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler:

Dips & Dressinger
Salater & Lette retter
Bagværk
Supper & Tærter
Middagsretter
Søde fristelser

Velbekomme!

Kærligst, Signe Lykke
www.signelykke.dk