Svampebruchettas med gulerødder, basilikum og pecorino ost

Svampebruchettas med gulerødder, basilikum og pecorino ost

Ingredienser ca. 25 stk.

  • 3/4 dl olivenolie
  • 3-4 fed hvidløg
  • 50 gram pecorino ost (eller 4 spsk. gærflager)
  • 1 lille tsk. havsalt
  • En stor håndfuld basilikumblade
  • 100 gram gulerødder
  • 200 gram portobellosvampe
  • 2-3 stk. hjemmelavede flutes fra fryseren.

 Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær gulerødder i små tern, maks 1x1 cm. Kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.
  3. Skær pecorino-osten i små tern - ½x½ cm (eller brug gærflager).
  4. Bland osten med olivenolie, havsalt, hvidløg (presset eller i små tern) og basilikum (klippet fint) sammen i en skål.
  5. Skær svampene i passende små stykker (1-2 cm. i diameter).
  6. Vend gulerødder og svampe i olieblandingen.
  7. Skær flutene i stykker på skrå og på langs (ca. 6-7 cm.), og halvér dem. Fordel fyldet på dem med ske.
  8. Bag v/ 225 grader i 13-15 minutter.